HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 4 poate fi comandat chiar si in Romania

Xiaomi Mi 4 poate fi comandat chiar si in Romania

De fapt, magazinul online Uniqbe prin care este posibilă achiziția terminalului pentru doritorii din România (dacă ați crezut că este o acțiune oficială directă a producătorului chinez, mai aveți puțin de așteptat), livrează acest telefon în aproape orice țară din lume.

Xiaomi Mi 4i este un smartphone extrem de interesant (ecran de 5 inchi și rezuluție fullHD – 1080p, 441 ppi, chipset Snapdragon 615 pe arhitectură de 64 de biți, cu procesor octa-core, cu patru nuclee tactate la 1,7 GHz și patru la 1,1 GHz și GPU Adreno 405, memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, camere de 13 megapixeli (F/2.0) și de 5 megapixeli (F/1.8) și un acumulator de 3120 mAh), mai ales prin perspectiva prețului la care el poate ajunge la cumpărătorii de pe meleagurile noastre. Practic, la prețul de 240 de dolari (ceva mai mare decât în momentul anunțului inițial) se mai adaugă 39 de dolari taxe de expediere.

xiaomi mi 4i

E drept, nici dolarul nu mai este ce a fost odată, așa că acum calculele sunt ceva mai delicate. Oricum, eu am vrut să știți că există și această opțiune pentru doritorii de telefoane ceva mai exotice dar și cu prețuri relativ decente.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep