HomeFeaturedFocusAsus Pegasus 2 Plus X550, o aparitie discreta

Asus Pegasus 2 Plus X550, o aparitie discreta

În momentul în care Asus a inaugurat noua linie Pegasus cu modelul X002, a fost destul de evident pentru toată lumea că telefoanele care vor purta acest nume vor fi unele prietenoase cu buzunarele clienților (nu că seria Zenfone nu ar fi). Chiar dacă încă nu se cunosc detalii de ordin comercial (inclusiv prețul) despre Pegasus 2 Plus X550, sunt destul de sigur că va continua aceeași strategie de preț ca și predecesorul său. Și un prim argument în această direcție poate fi chiar modul în care acest nou terminal și-a făcut apariția publică oficială. Destul de discret, în cadrul unui târg de specialitate care a avut loc în China în acest weekend.

Un al doilea argument, poate și mai solid, în sprijinul teoriei că Pegasus 2 Plus nu va fi prea scump, este reprezentat de configurația sa. Cu un chipset Qualcomm Snapdragon 615 (procesor octa-core), un ecran fullHD de 5,5 inchi, o memorie RAM de 3 GB, un acumulator de 3030 mAh și un cuplu de camere de 13, respectiv de 8 megapixeli, plus un Android 5.1.1 Lollipop și abilități dual-SIM, terminalul lasă acea senzație că va avea un preț corect pentru o configurație decentă.

S-ar putea să fie și o preconcepție dată de raportul preț/specificații destul de atractiv pe care Asus l-a practicat de obicei. Așa că nu ne mai rămâne decât să avem răbdare. Și ceva speranță că taiwanezii au intenții comerciale serioase cu acest terminal. Din punctul meu de vedere (ușor egoist), intențiile comerciale serioase includ musai Europa.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep