HomeFeaturedFocusBlade 6, smartphone cu aspect de iPhone de la ZTE

Blade 6, smartphone cu aspect de iPhone de la ZTE

Producătorul chinez nu și-a terminat toată muniția cu americanul ZTE Axon sau cu mult mai europeanul ZTE Nubia My Prague și trage o nouă rafală, de această dată țintind mult mai global. Cel puțin așa se spune despre noul smartphone prezentat oficial, ZTE Blade 6, că va fi targetat internațional. Sunt foarte curios dacă această strategie de vânzare globală include și Europa. Deocamdată telefonul țintește Australia, Japonia și Rusia (destul de aproape, dar nu suficient). Nu de alta, dar Blade 6 nu arată rău deloc (fizic seamănă destul de bine cu iPhone 6 și este construit din aluminiu, carcasa fiind unibody, la fel la la terminalul Apple) și propune o configurație care, dacă luăm în calcul și politica de prețuri practicată de ZTE poate să ne dea speranțe că vom vedea un produs foarte accesibil din punctul de vedere al prețului de vânzare.

Hai mai bine să trecem în revistă configurația lui ZTE Blade 6, ca să vedeți că nu prea are cum să ridice prețul prea mult. Un display IPS HD (720p) de 5 inchi ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6735 (pe arhitectură de 64 de biți) cu procesor quad-core de 1,3 GHz și GPU Mali-T720. Memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă de 16 GB (se poate extinde prin microSD). Cuplul de camere foto este format dintr-o cameră principală de 13 megapixeli cu dual-tone LED flash și o cameră frontală de 5 megapixeli. Adăugați conectivități 4G LTE, Bluetooth, GPS, Wi-Fi, suport pentru dual-SIM, un acumulator de 2.200 mAh și un Android 5.0 Lollipop și aveți imaginea tehnică completă a acestui terminal.

Prețul încă nu se cunoaște, oficialii ZTE au declarat că vor mai trece cam două luni până când aceste smartphone va deveni disponibil, însă mă aștept ca el să fie extrem de atractiv. Sunt curios dacă ZTE va merge în această direcție și cu Blade 6. Vom vedea!

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep