HomeFeaturedFocusVine Tizen OS in Europa?

Vine Tizen OS in Europa?

Nu sunt informații oficiale, dar se pare că Samsung este gata să facă pasul înspre o zonă ceva mai atentă la tehnologiile mobile. Dat fiind că utilizatorii europeni sunt ceva mai pretențioși, tind să cred că acest pas nu se va întâmpla foarte rapid, se vor aștepta versiuni noi atât din sistemul de operare, probabil TizenOS 3.0, cât și din hardware-ul care îl va rula. Un terminal ceva mai răsărit decât ceea ce a împins Samsung pe piețele din India și Bangladesh trebuie adus în Europa. Aici utilizatorii nu sunt atenți numai la preț (deși și el contează), dar și la specificațiile aparatului.

Un posibil telefon care să ruleze TizenOS în Europa ar putea fi Samsung Z3, destul de zvonit în ultima vreme. Departe de a fi un terminal de top (se spune că ar avea un ecran Super AMOLED HD de 5 inchi, un chipset Spreadtrum SC7730S cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1,5 GB, stocare internă de 8 GB, camere foto de 8 și de 5 megapixeli, microSD și un acumulator de 2.600 mAh), este totuși cu câțiva pași în fața a ceea ce au livrat coreeni ca hardware pentru Tizen. De fapt, se spune că utilizatori aleși pe sprânceană testează deja sistemul de operare proprietar al Samsung (posibil chiar pe această nouă generație de terminale) în mai multe țări din Europa.

Eu unul sunt curios în continuare să văd cum arată și cum se mișcă acest Tizen și cred că o diminuare a dependenței producătorilor de Google (nu că ea nu ar rămâne considerabilă în continuare) este benefică pentru piață și pentru utilizatorul final.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep