HomeFeaturedFocusCel mai cool smartphone Android al momentului pare a fi Marshall London

Cel mai cool smartphone Android al momentului pare a fi Marshall London

Este un terminal construit integral în jurul experienței audio pe care vrea să o ofere utilizatorului. Cei de la Marshall și-au concentrat toate eforturile înspre ceea ce știu ei cel mai bine să facă și, aș spune eu, rezultatul pare să fie pe măsura așteptărilor. Vorbim despre un smartphone fără prea mari pretenții în zona de hardware/configurație, dar cu multe funcții interesante în zona audio. Probabil singurul smartphone cu accente doar pe partea audio.

marshall 2

Printre toate aceste trăsături dedicate aș enumera Wolfson WM8281 Audio Hub cu care telefonul este echipat, butonul hardware special care oferă instant accesul la muzică sau cele două jack-uri pentru căști, fiecare cu control propriu pentru volum. Dacă tot am pomenit de volum, butoanele hardware clasice pentru un telefon au fost înlocuite cu o rotiță/scroll metalică, ce iese imediat în evidență în construcția telefonului. Există și câteva funcții și aplicații software în această direcție.

marshall 1

Din punct de vedere hardware, Marshall London propune un ecran IPS de 4,7 inchi și 720p, un chipset Qualcomm Snapdragon 410, o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB care se poate extinde bineînțeles prin microSD, un cuplu de camere foto de 8 și de 2 megapixeli și un acumulator de 2500 mAh. Sistemul de operare este un Android Lollipop 5.0.2.

Chiar și în ciuda configurației relativ slăbuțe, găsest prețul de aproximativ 585 de dolari ca fiind unul potrivit pentrua acest smartphone. Nu este gândit pentru marea masă de consumatori și cred că își va atinge scopul. Și mai interesant este că deja este disponibil în Europa, la precomandă, cu livrare în a doua jumătate a lunii august.

via The Next Web

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep