HomeFeaturedFocusMicrosoft: in curand veti vedea aparate Lumia premium cu Windows 10

Microsoft: in curand veti vedea aparate Lumia premium cu Windows 10

lumia-940-concept-3

După toată agitația și confuzia generată de anunțul de săptămâna trecută al Microsoft prin care au fost disponibilizați peste 7000 de angajați, în majoritate din divizia de hardware ce se ocupa de smartphone-urile Lumia Windows Phone, azi încep să vină indicii că Windows Phone (Mobile 10) e încă în cărți. La conferința Worldwide Partner Conference Terry Myerson, Executive Vice President al diviziei de Windows and Devices a spus că:

“în curând o să vedeți noi aparate Lumia premium construite pentru Windows 10″

informație ce bate cu ceea ce zicea Bloomber și anume că Windows Mobile 10 va continua, dar focusat. Adică pe trei tipuri de aparate: entry level, mid-range și flasghip-uri pentru entuziaști.

Mă bucură să aud din partea șefului diviziei de hardware de la Microsoft că smartphone-urile sunt încă importante și că vor veni niște produse premium. Cu toate astea noile leak-uri sugerează (DACĂ sunt adevărate) că ideea de premium Microsoft nu prea bate cu cea a utilizatorilor de rând: aparate cu carcasă de policarbonat parcă nu pot să concureze cu cele din metal.

Aceste aparate despre care vorbește Myerson ar putea fi Lumia 940 și Lumia 940 XL (poza de la începutul articolului e doar un concept fain, încă nu știm exact cum arată). Când vor veni ele? Probabil că în toamnă, mai ales că deja știm că la IFA 2015 Microsoft va avea o prezentare foarte importantă.

Sunt sigur că pe măsură ce timpul va mai trece o să mai aflăm și noi lucruri interesante.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep