HomeFeaturedFocusInca se mai poarta flip-phone-ul. Samsung e acolo!

Inca se mai poarta flip-phone-ul. Samsung e acolo!

Din când în când vedem la producătorii asiatici că încă se mai cramponează de formatele de telefoane care, din perspectiva utilizatorului mai occidental sunt de mult istorie. Realitatea este însă alta, iar gusturile asiaticilor sunt în materie de smartphone, ca și în atâtea alte privințe, ceva mai atipice și mai de neînțeles. Tocmai de aceea, Samsung nu renunță la idee și pregătește un nou smartphone cu specificații destul de interesante și cu design de flip-phone. Cu numele de cod SM-G9198, probabil urmașul unui alt smartphone flip de la Samsung, acesta a făcut deja o vizită la TENAA, semn că nu mai are mult până la apariția oficială.

Ce împachetează G9198 în interiorul său? Păi aș începe cu cele două ecrane identice, de 3,9 inchi și 1280 x 768 pixeli. De obicei aș fi zis că în spatele ecranului se ascunde memoria RAM și chipset-ul, dar acum sunt puțin confuz. Oricum, ideea este că telefonul vine cu 2 GB de RAM, cu o stocare internă de 16 GB și un chipset Qualcomm Snapdragon 808 cu procesor hexa-core de 1,8 GHz. O cameră foto principală de 16 megapixeli este acompaniată de una secundară de 5 megapixeli (care o fi frontala dintre ele). Un Android 5.1.1 Lollipop încheie lista cu specificații tehnice.

Însă am putea să ne mai oprim puțin asupra detaliilor de ordin tehnic. În speță, dimensiunile de 119,7 x 66,6 x 16,7 milimetri, care mie mi se par cam mari pentru un smartphone îndoit în două. Oricum, cel mai probabil Samsung SM-G9198 nu va părăsi continentul asiatic, așa că nu avem prea multe motive de îngrijorare.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep