HomeFeaturedFocusOvermax Qualcore 1020 3G, o noua tableta de 10 inchi

Overmax Qualcore 1020 3G, o noua tableta de 10 inchi

Dat fiind că bariera dintre telefoanele smart și tabletele de 7 inchi incepe să fie tot mai subțire, am ajuns la părerea că o tabletă de 10 inchi este mai sănătoasă la casa omului, acolo unde cel mai febril utilizator este de cele mai multe ori, fie că ne place, fie că nu, copilul. Și atunci am început să fiu mai atent la tabletele de 10 inchi care nu sar calul la preț. Tocmai de aceea mi-a sărit repede în ochi faptul că Overmax a anunțat un nou model de tabletă de 10 inchi, Qualcore 1020 3G, care iese în evidență prin câteva trăsături interesante.

Însă până la acele trăsături de ordin tehnic, îmi place prețul propus de producător pentru acest dispozitiv. Aproximativ 120 de euro mi se pare un pret cinstit pentru o tabletă care are toate șansele să își facă bine treaba cotidiană. Și, pe lângă sarcinile uzuale, modulul dual-SIM și modem-ul 3G integrat pot să asigure un plus pe care nu mulți competitori de pe acest segment de preț îl au.

Restul specificațiilor tehnice nu impresionează, dar nici nu cred că Overmax Qualcore 1020 3G este gândită pentru asta. Un chipset Spreadtrum SC7731 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, un acumulator de 5200 mAh și un cuplu de camere foto de 0,3 și de 2 megapixeli, motorizate de un Android 4.4 KitKat, se ascund cuminți în spatele unui dispplay IPS de 10,1 inchi și 1024 x 600 pixeli.

Cred că am spus cam tot. Personal o consider o alegere interesantă pentru prețul cerut, dar aș fi curios să aflu și alte impresii.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep