HomeFeaturedFocusLG G Pro 3, rival pentru Samsung Galaxy Note 5?

LG G Pro 3, rival pentru Samsung Galaxy Note 5?

Se pare că pe aceeași rețetă cu Samsung, care pregătește un concurent special pentru viitorul iPhone, cei de la LG par hotărâți și revendice o feliuță din popularitatea segmentului de phableturi de top, acolo unde, cel puțin în perioada de toamnă, Galaxy Note pare să facă legea. Așa că în cursa pentru inimile utilizatorilor care iubesc ecranele mari și specificațiile de top se înscrie acum și LG G Pro 3, un smartphone care a mai fost odată în intențiile coreenilor, dar la care părea că s-a renunțat. A fost numai o decizie provizorie, pentru că, iată, zvonurile despre acest terminal au renăscut. Iar zvonurile apar de cele mai multe ori numai când cineva are interesul să se întâmple acest lucru.

Revenind la G Pro 3 al nostru, cu rezerva că informațiile nu au niciun fel de confirmare oficială, acesta pare pus pe fapte mari. Dovada este combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu memoria RAM de 4 GB, cu un ecran QHD de 6 inchi și cu o cameră foto principală de 20,7 megapixeli. Adăugați un senzor de citire a amprentei digitale, o stocare internă de 32 de GB, o cameră foto secundară de 8 megapixeli, dar și un preț de 790 de dolari. Avem rețeta competitorului perfect pentru Galaxy Note 5 (mare, bun, scump), așa că sincer cred că G Pro 3 are ceva șanse.

Pentru acest lucru totuși, ar mai fi nevoie și de câteva imbunătățiri la nivel comercial. O disponibilitate mai largă și mai ales mai rapidă și în piețele mai occidentale ar putea să conteze destul de mult în succesul final al acestui viitor terminal.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep