HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S6 Plus versus Note 5

Samsung Galaxy S6 Plus versus Note 5

Vă întrebam cu ceva vreme în urmă, cu ocazia unui nou calup de zvonuri, dacă are rost un Galaxy S6 Plus, în contextul în care Note 5 va ieși pe piață cam în aceeași perioadă și nu găseam nicio explicație pentru strategia celor de la Samsung. Ei bine, apare totuși o nouă perspectivă pe care am descoperit-o și grație celor de la MobileDirect și a pozelor pe care aceștia ni le-au trimis. Poze care prezintă cum arată husele pentru cele două viitoare terminale de la Samsung, pe care producătorii de specialitate deja le confecționează.

Se pare că Galaxy S6 Plus și versiunea sa edge vor reprezenta un atac direct al Samsung la Apple și au menirea de a lupta direct cu viitoarele iPhone-uri și se vor concentra mai mult pe design și stil, în timp ce seria Note își va continua linia și va rămâne un smartphone destinat mediului business, orientat (inclusiv prin stylus-ul pe care îl va avea) înspre productivitate. Asta chiar dacă, se pare, va avea și el o versiune edge.

Trebuie să recunosc că, din această perspectivă lucrurile au o logică și s-ar putea ca strategia Samsung să fie una sănătoasă. Timpul ne va demonstra dacă așa stau lucrurile. Până atunci vă mai las cu niște poze.

În stânga se găsesc husele pentru Samsung Galaxy S6 edge Plus, în dreapta cele pentru Samsung Galaxy Note 5.

s6 plus versus note 5 2

s6 plus versus note 5 3

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep