HomeEvenimenteNu uitati de Targul virtual de job-uri pentru absolventi!

Nu uitati de Targul virtual de job-uri pentru absolventi!

Se spune că vara este momentul cel mai oportun pentru juniori să găsească un job entry-level sau un program de internship plătit. Așa că, vară fiind, vă readuc aminte că în această perioadă se desfășoară în mediu virtual târgul de locuri de muncă pentru absolvenți și studenți în anii terminali, precum și pentru persoanele cu experiență mai mică de trei ani, organizat de HiPO.ro.

banner_topa_650x215

Așadar:

Intre 15 iun si 17 aug 2015 are loc Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi ce aduna 600 de job-uri pentru candidati fara experienta sau cu pana la 3 ani experienta in domenii variante precum: Financiar-bancar, IT&C, Servicii & BPO, FMCG, Constructii, Logistica, Consultanta, Turism, Farmaceutice, Retail si Inginerie.

40% dintre angajatori considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. Specializarea de la facultate sau masterul urmat este abia pe locul 4, urmata indeaproape de cunoasterea a doua limbi straine. Cel mai important criteriu ramane si anul acesta implicarea in activitati extracurriculare – in special programe de internship si trainee. Urmarea unor astfel de programe pune in evidenta spiritul de initiativa si dorinta de dezvoltare profesionala si de invatare continua.

Grafic_Articol_Raport_Hipo

In 2015, 75% dintre angajatori vor dezvolta programe de internship si stagii de practica pentru studenti. Un sfert dintre acestia vor sa gaseasca peste 10 interni, semn ca tot mai multe companii sunt dispuse sa investeasca in formarea tinerilor cu scopul de a-i pastra pe termen lung. Iata cateva dintre ofertele angajatorilor la Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi.

In plus, vizitatorii Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi au ocazia sa interactioneze cu reprezentantii companiei Asseco SEE Romania, care vor sustine miercuri, 15 iulie, de la ora 14.00 un webinar (seminar online). Webinarul se adreseaza studentilor in an terminal, masteranzilor de anul 2 si absolventilor unor facultati tehnice (Cibernetica, Automatica si Calculatoare, Informatica), cu solide cunostinte IT. Webinar-ul este gratuit in baza preinscrierii pe pe sectiunea dedicata proiectului de pe Hipo.ro.

Până pe 17 august 2015 oportunitățile de carieră oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, așa că stați cu ochii pe acest portal, o carieră strălucită poate să înceapă!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep