HomeFeaturedFocusProiectul Alcatel cu Cyanogen OS a fost anulat

Proiectul Alcatel cu Cyanogen OS a fost anulat

Este destul de ciudat să vezi un proiect care a fost prezentat presei de specialitate tocmai la începutul lui martie, la Barcelona, cum este anulat la o distanță destul de mare. Așa îți dai seama de stadiul extrem de incipient în care se află unele produse pe care companiile, chiar și cele de renume, le aduc în cadrul expozițiilor și târgurilor și le prezintă ca fiind produse finale. Până când acel produs va ajunge pe rafturile magazinelor și în mâinile utilizatorilor, pot interveni multe bariere, unele fatale. Așa se pare că s-a întâmplat și cu Alcatel OneTouch Hero 2+ cu Cyanogen OS, prezentat în martie la MWC și care se pare că a fost anulat, deși ar fi trebuit să fie de mult la vânzare.

De această dată, bariera de care vorbeam mai sus se pare că a fost, cel puțin în versiunea oficială, chiar Google prin al său Android 5.1 Lollipop. Mai exact, ca să cităm din comunicatul de presă oficial, lipsa unui “clear Android 5.1 upgrade path” a fost piedica din calea finalizării acestui produs. Pare hilar, mai ales prin prisma faptului că, în momentul anunțului oficial al acestui terminal, îi lăudam pe cei de la Alacatel tocmai pentru faptul că își reduc dependența de Google. Ei bine, se pare că nu e chiar așa de ușor de scăpat din lațul acestora.

„ALCATEL ONETOUCH and Cyanogen, Inc. have made a mutual decision to forgo the release of the HERO 2+. At its announcement, the goal of bringing this device to market was to offer the most advanced hardware and software at an affordable price. The bar was set high and unfortunately the device does not have a clear Android 5.1 upgrade path. We therefore are committing to refocus our joint efforts on a next-generation product that can exceed the expectations of end users. Our teams remain dedicated to releasing an ALCATEL ONETOUCH device powered by Cyanogen OS, and are looking to share an update when we have more details to share”.

Asta dacă mergem pe veridicitatea scuzei oficiale. Însă multe altele ar fi putut să intervină, mai ales că cei de la Cyanogen au mai făcut măgării în trecut. Și probabil că mai fac și în prezent.

via Android Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep