HomeFeaturedFocusAlcatel Idol 5 apare inainte de anuntul oficial si pare a fi...

Alcatel Idol 5 apare inainte de anuntul oficial si pare a fi destul de slab

Și pe deasupra și supraevaluat, dacă este să luăm în considerare informațiile conform cărora telefonul va avea un preț de vânzare de aproximativ 250 euro, valabil în Europa. Este enorm pentru ceea ce pare să aibă el de oferit. Și spun asta pentru că specificațiile sale tehnice au ajuns în atenția opiniei publice după ce terminalul a apărut în baza de date GFXBench, ocazie cu care și-a cam arătat toate secretele. Așa că haideți să trecem în revistă configurația sa, tocmai pentru a justifica afirmația conform căreia prețul de 250 euro este unul enorm.

Telefonul va fi construit în jurul unei platforme MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, ajutată de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB (care probabil va putea fi extinsă prin microSD). Toate ascunse în spatele unui display full HD (1080p) de 5,2 inchi.

Un Android 7.0 Nougat, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu capacitate de 2800 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale, completează lista cu caracteristici care merită evidențiate. O listă cam subțirică pentru prețul pretins, cel puțin după părerea mea.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep