HomeFeaturedFocusTutorial: cum fortezi afisarea aplicatiei Get Windows 10 pentru rezervarea copiei de...

Tutorial: cum fortezi afisarea aplicatiei Get Windows 10 pentru rezervarea copiei de Windows

check kb

Sunt persoane care încă nu au primit notificarea legată de rezervarea copiei de Windows 10 și care, deși întrunesc toate condițiile de eligibilitate pentru a putea trece la Windows 10 nu au încă în taskbar programul Get Windows 10. Ce e de făcut? Cum se poate forța pornirea aplicației Get Windows 10?

O să vă arăt în cele ce urmează pentru că și eu m-am găsit în aceiași situație. Haideți să vedem …

Get Windows 10 este aplicația ce apare în taskbar-ul de Windows 7 sau 8 și permite activarea opțiunii de rezervare a copiei de Windows 10. Am observat că sunt utilizatori de Windows 7, 8 sau 8.1 Genuine ce nu au primit încă notificarea și care au început să își cam piardă răbdarea.

Nu e cazul să disperați, lucrurile nu sunt chiar așa de rele. Get Windows 10 poate fi fortață să apară rapid pe sistemele genuine, cele îndreptățite să primească upgrade-ul gratuit către Windows 10.

De ce nu apare încă aplicația Get Windows 10? Microsoft spune că ar fi mai multe cauze ce ar putea preveni afișarea notificării.

1. Sistemul nu este la zi cu cele mai noi update-uri asociate lui Windows 7 SP1 sau Windows 8.1 Update. Asta se rezolvă prin verificarea manuală a disponibilității și instalării tuturor update-urilor critice și importante.

image

2. Serviciul Windows Update e oprit sau nu primește și instalează automat update-urile. Verificați în Services ca Windows Update să fie pornit: scrieți services.msc în Start/Run și apăsați ENTER. Identificați Windows Update și puneți-l pe Automatic.

image

3. Sunt blocate sau dezinstalate anumite update-uri

Este esențial să aveți pe sisteme următoarele update-uri pentru ca Get Windows 10 app să fie prezentă pe sistem:

For Windows 7 SP1:

KB3035583

KB2952664

For Windows 8.1 Update:

KB3035583

KB2976978

4. Nu folosiți o versiune de Windows genuine, licențiată. Obțineți o licență validă, faceți activarea și pe urmă verificați disponibilitatea Get Windows 10 app.

image

5. Folosiți o versiune Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise sau Windows RT/RT 8.1. Acestea nu primesc facilitatea de update gratuit la Windows 10.

6. Sistemul vostru face partea dintr-o rețea și e licențiat ca atare, administratorul nu a permis instalarea de update-uri automate.

 

Dacă ați verificat toate situațiile de mai sus și nu vi se aplică și totuși nu aveți încă Get Windows 10 app în bara de notificare, atunci e momentul să luați măsuri drastice.

get gwx

1. Intrați pe link-ul  https://www.dropbox.com/s/0u0au9xgy6ss18p/win10fix_full.zip?dl=0 și descărcați fișierul win10fix_full.zip

2. Desfaceți arhiva și extrageți de acolo fișierul win10fix_full.bat pe desktop

3. Right click pe fișier și alegeți run as administrator.

4. Urmăriți instrucțiunile de pe ecran. Alegeți prima dată opțiunea 1. Apoi alegeți 2 și dacă nu merge folosiți 3 sau 4. Mie mi-a mers instant cu 2.

5. Când vedeți că apare în bara de notificare icon-ul aplicației Get Windows 10 ați reușit.

image

Puteți să treceți acum la rezervarea copiei de Windows 10!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep