HomeFeaturedFocusUn nou Archos in familia Helium: modelul 50d

Un nou Archos in familia Helium: modelul 50d

Încep deja să apară riscuri de confuze în interiorul familiei Helium de la Archos, după ce un nou model. 50d, a fost anunțat. El se va așeza cuminte lângă Archos 50 Helium Plus și 55 Helium Plus, două terminale prezentate cu nici măcar o lună în urmă. Însă, prin prisma disponibilității în Europa pe care producătorul o anunță și pentru acest termina, trebuie să îi acordăm și lui 50d momentul său de atenție. Cu atât mai mult cu cât vine la un preț relativ decent pentru ceea ce are de arătat.

Să vedem! În spatele unui ecran IPS HD (720 x 1280 pixeli) de 5 inchi se ascunde un procesor quad-core de 1,2 GHz și un GPU Adreno 305 (chipset Qualcomm Snapdragon 410), o memorie RAM de 1 GB și o stocare internă de 16 GB. Plus abilități dual-SIM și conectivitatea LTE 4G. Rușinea pare să fie spălată de cuplul de camere foto de 13 și de 5 megapixeli, de Android-ul 5.1 Lollipop și de posibilitatea de a schimba culoarea telefonului prin cele două carcase din pachetul standard. Acumulatorul este de 2100 mAh, se încadrează în limitele normale ale categoriei, iar prețul este tot acolo. Aproximativ 120 de euro pentru acest terminal în Europa pare un preț la limita dintre decență și o afacere bunicică.

Archos-50d-Helium

Telefonul va fi disponibil și în Statele Unite, deși mai multe informații despre disponibilitatea sa europeană ar fi fost mai interesante.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep