HomeFeaturedFocusLG G4 Beat (LG G4 S) anuntat oficial

LG G4 Beat (LG G4 S) anuntat oficial

Mai țineți minte modelul LG G4 S pe care l-am adimirat într-o serie de imagini leak-uite și despre care am avut o avalanșă de speculații de ordin tehnic? Ăla despre care am vorbit chiar cu vreo două zile în urmă? Ei bine, în momentul prezentării oficiale de care s-a bucurat astăzi, s-a transformat în LG G4 Beat, un urmaș evident al lui LG G3 Beat. Asta pentru că tot mă întrebam eu retoric cu ce ar mai putea să surprindă la lansare. Uite că a schimbat numele. Și nu este singura modificare față de ceea ce știam înainte despre el, din punct de vedere tehnic. Sunt câteva mici modificări.

Prima, cea mai importantă, este dată de memoria RAM, care nu este de 2 GB ci doar de 1,5 GB (ceva mai atipic). Camerele foto sunt și ele ceva mai puternice decât estimările zvonacilor. Informația a fost corectă, cel puțin cea cu 8 megapixeli, dar plasată oareșcum greșit. Sau, mai degrabă, a fost incompletă. Va exista și o versiune cu 13 megapixeli. În același timp, camera foto secundară rămâne de 5 megapixeli. Dar propune Gesture Interval Shot. Iar acumulatorul, care lipsa de la primele apeluri, este unul de 2300 mAh.

Comercial vorbind, rămân necunoscute. Cea mai dureroasă dintre ele este legată de prețul pentru acest terminal. Nici data exactă a disponibilității nu se cunoaște. Însă, ca o veste bună, Europa este în primul val de lansări, alături de America Latină. În valul doi, telefonul va fi disponibil și în Canada, India, Rusia, Singapore, Africa de Sud, Turcia și alții.

Cred că prețul va fi decisiv pentru acest smartphone. Și mai sunt destul de convins că el va fi mult mai atractiv în ofertele operatorilor decât pentru o achiziție la liber.

via LG Newsroom

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep