HomeFeaturedFocusAcer Liquid Z630 si Liquid Z530 scot capul la lumina

Acer Liquid Z630 si Liquid Z530 scot capul la lumina

De bine ce am comentat la adresa strategiei celor de la Archos de a-și prezenta oficial terminalele înainte de IFA, iată și versiunea mai neplăcută, aceea în care îți strică alții surpriza, nu mai apuci să ți-o ruinezi singur. A pățit-o Acer, despre ale cărui terminale au început să iasă la iveală informații de ordin tehnic și fotografii, de pe la organismele de certificare cel mai probabil. Cel puțin două dintre telefoanele cu care Acer vrea să defileze la IFA, modelele Liquid Z630 și Liquid Z530 au fost dezbrăcate de secrete de ordin tehnic. Nici nu știu cum este mai bine pentru un producător de talia celor doi.

Dacă tot am citit materialul despre cele două terminale, să ne uităm și noi puțin prin configurațiile lor. Z630, fratele mai mare, vine cu un display HD (720p) de 5,5 inchi, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core la 1,3 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T720, asezonate cu o memorie RAM de 2 GB. Stocarea internă este de 16 GB, ambele camere foto sunt de 8 megapixeli, telefonul dă dovadă de abilități LTE dar și dual-SIM, acumulatorul este unul chiar sănătos de 4000 mAh, dar și prețul este destul de sănătos, undeva la 200 de euro pentru piața din Europa. Încă odată, informațiile trebuiesc privite cu o doză de rezervă, ele nu sunt oficiale.

Legat de Z530, modelul mai mic, cu ecran de doar 5 inchi, tot HD ca și rezoluție, acesta vine echipat cu același chipset. Pentru 140 de euro, având în vedere că păstrează memoria RAM de 2 GB și conectivitatea LTE, este o afacere mult mai bună decât Archos-ul 50e Helium de care vorbeam mai devreme. Având în vedere că nu sunt singurele două terminale pe care Acer le are pregătite, s-ar putea totuși ca în acest caz să mai avem parte de surprize.

via Phones Review

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep