HomeEvenimenteeFitFashion devin campionii mondiali la Imagine Cup 2015

eFitFashion devin campionii mondiali la Imagine Cup 2015

imagine

Vinerea trecută s-a încheiat finala mondială a concursului Microsoft Imagine Cup 2015, finala la care după cum bine știți și România a avut o participantă: EpSyDet. Pe scena de la Convention Center din Seattle, în fața unui public numeros format din participanții de la TechReady și Imagine Cup, cele trei echipe ajunse în ultimul stagiul al competiției și-au făcut ultimul pitch.

Virtual Dementia Experience, IzHard și eFitFashion au avut la dispoziție câte trei minute să își prezinte proiectele și să răspundă la câtre trei întrebări puse de juriu, adică de Thomas Middleditch, Star of HBO’s Silicon Valley, Alex Kipman, Inventor of HoloLens și Jens Bergensten, Lead Developer of Minecraft.

A fost intens și cele trei finaliste și-au prezentat foarte bine proiectele. Rușii de la IzHard au avut după părerea mea cea mai bună prestație, dar votul final nu a fost dat doar pe baza acestui ultim pitch.

Câștigători au fost aleși eFitFashion, echipa reprezentantă a Braziliei ce lucrează de trei ani la un proiect cu maxim impact în societate: o modalitate de a permite producătorilor de haine să creeze îmbrăcăminte personalizată pe mărimile particulare ale fiecărui individ. Felicitați de Satya Nadella personal, brazilienii vor avea ocazia să intre într-un proiect de incubare pentru ”Clothes For Me” care ar trebui să îi ajute să devină un startup de succes.

Cu asta ia sfârșit Imagine Cup 2015. Felicitări încă o dată tuturor celor ce au avut legătură într-un fel sau altul cu competiția și stați cu ochii pe https://www.imaginecup.com/ că începe imediat ediția 2016 pe care nu vreți să o ratați!

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep