HomeFeaturedFocusHuawei Mate S listat inainte de anuntul oficial

Huawei Mate S listat inainte de anuntul oficial

Despre Huawei Mate S s-a tot vorbit în ultima vreme, la modul neoficial și este aproape sigur că va avea parte de un eveniment de lansare oficială pe 2 septembrie. Însă, surpriză! Telefonul este listat de Oppomart, care îi publică toate detaliile oficiale. Inclusiv prezența display-ului cu Force Touch, care, cred eu, este principalul motiv al acestei acțiuni premeditate. Huawei devine astfel primul smartphone dotat cu Force Touch despre care se vorbește la modul oficial și care se dă a fi disponibil pe piață, chiar dacă știm că și Apple vrea să folosească acest feature în viitorul iPhone 6s și iPhone 6s Plus și că ZTE a pretins deja coronița cu ZTE Axon Mini, dar doar la nivel teoretic, nefiind încă pus în vînzare. Force Touch permite ecranului să facă diferența dintre două apăsări în același punct, una ușoară și una mai intensă și să la aloce acțiuni diferite.

În afară de această caracteristică, Huawei Mate S pare să fie un mid spre high-end. Un chipset Kirin 935 din producție proprie, cu procesor octa-core și GPU Mali-T628 asezonat cu o memorie RAM de 3 GB, se ascund în spatele unui ecran de 5,7 inchi și 1080p rezoluție. Tot acolo își mai găsește loc și stocarea internă de 64 GB, un acumulator de 4100 mAh și un Android 5.1 Lollipop. Cele două camere foto, cea principală, de 20 de megapixeli și cea frontală, de 8 megapixeli completează lista cu specificațiile tehnice, așa cum apare ea pe Oppomart.

huawei mate s

Despre prețul la care este listat telefonul, de 599 dolari, nu prea știu ce să zic. Mie mi se pare cam aspru, cu toată premiera cu Force Touch-ul pentru care s-a făcut tot acest efort.

via Oppomart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep