HomeFeaturedFocusSamsung forteaza limitele: tableta de 18,4 inchi?

Samsung forteaza limitele: tableta de 18,4 inchi?

Îmi este cam greu să o mai numesc tabletă la dimensiunile ăstea, dar nici nu am altă formulare potrivită. Sunt tot mai dese zvonurile conform cărora coreenii lucrează la o astfel de tabletă mamut, pe care eu o văd tragetată destul de nișat, pentru că îmi vine greu să cred că vor exista utilizatori casnici care vor opta pentru un astfel de dispozitiv. La dimensiuni de 451,8 x 275,8 x 11,9 milimetri (și mi se pare ciudat că deja se cunosc și dimensiunile sale), nu va fi chiar ușor de manevrat. În plus, pare și cam subțire pentru suprafața destul de mare a ecranului, trebuie să ai mare grijă să nu se îndoaie.

Pe de altă parte, sunt destule domenii de activitate în care un astfel de produs și-ar găsi destul de repede aplicabilitate. Mă gândesc la medicină, la educație și chiar în construcții. Până la urmă am putea vorbi de un all-in-one portabil.

Din punctul de vedere al configurației, avem un ecran TFT LCD full HD de 18,4 inchi, lucru care duce denistatea la doar 119 ppi, un chipset Exynos 7580 cu procesor octa-core de 1,6 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 GB, cel mai probabil cu posibilități de extindere prin microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră foto frontală de 2.1 megapixeli, un Android 5.1 Lollipop și un acumulator cam mic pentru dimensiunea display-ului, de 5700 mAh.

Mi se par suspect de multe informațiile de natură tehnică despre acest produs (se cunoaște chiar și codul produsului – SM-T670) pentru ca un grăunte de adevăr să nu existe aici. Așa că s-ar putea să îi vedem pe cei de la Samsung aruncând pe piață și astfel de dispozitive inedite.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep