HomeFeaturedFocusSamsung promite ceasul Gear S2 la IFA Berlin

Samsung promite ceasul Gear S2 la IFA Berlin

samsung smartwatch

La finalul presentării de ieri de la New York Samsung a ținut să precizeze că trendul ”edge” (curbat) continuă și că la IFA Berlin, peste trei săptămâni o să vedem ceva nou. În parallel ne-au fost arătate niște imagini cu un ceas rotund, probabil Gear S2. Cel mai probabil Gear S2 va veni cu sistemul de operare Smasung Tizen și nu cu Android Wear așa cum sunt Moto 360 sau G Watch R, arată similar cu aceste modele și pare ceva mai elegant decât primele modele de Gear S.

gear s2

Am remarcat și o asemănare izbitoare cu software-ul de pe Apple Watch în cele câteva secunde ale teaser-ului Samsung. Smartwatch-ul va putea măsura bătăile inimii, să afișeze alerte și mesaje, rulează aplicații. Din imaginea de mai sus vedem că s-ar putea să aibă și opțiuni pentru folosirea telefonului – poate cu SIM intern sau via smartphone.

Rămâne de văzut cum o să fie cu adevărat. Mai sunt trei săptămâni pînă la IFA Berlin și îmi e teamă că Samsung nu o să poată tine secret prea mult timp acest ceas, așa că detalii interesante vor veni cât de curând.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep