HomeFeaturedFocusOvermax anunta Vertis 5020 AIM

Overmax anunta Vertis 5020 AIM

De bine ce am spus mai devreme că la modelul Vertis 5001 You se puteau aduce îmbunătățiri la toate aspectele tehnice, Overmax îmi oferă pe post de răspuns anunțul oficial al modelului 5020 AIM. Fără să știu foarte bine de la ce vine acest AIM, mă încântă faptul că toate aspectele deficitare ale fratelui mai sărac pomenit mai sus au fost remediate foarte elegant. E drept, cu un preț, pentru că nu se putea altfel. Vertis 5020 AIM va costa undeva pe la 700 de lei în rețeaua de parteneri oficiali ai Overmax. Este un preț care ridică întrebări legate de opțiunile pe care le oferă competiția pe această nișă. Ce specificații tehnice oferă terminalul nostru în acești bani? Păi, să vedem!

Ecranul IPS a rămas la 5 inchi, însă are acum rezoluție HD (720p). Memoriile au fost dublate, acum avem 1 GB de memorie RAM și 8 GB pentru stocare internă. Slotul microSD este prezent și aici. Capacitatea acumulatorului a fost crescută și ea, până la 2500 mAh și, odată cu Vertis 5020 AIM, Overmax pare să facă pasul la Android 5.0. Versiunea dată de producător pentru telefonul nostru este chiar Lollipop 5.1. Procesorul este de această dată quad-core, la 1,3 GHz, chipset MediaTek MT6735. Mai mult, avem și conectivitate LTE. Camerele foto sunt acum de 13 și de 2 megapixeli, prin comparație cu cele de 5 și de 0,3 megapixeli (pe aceasta din urmă AnTuTu o arată ca fiind de 2 și ea).

La nivel fizic telefoanele sunt foarte asemănătoare, la 5020 AIM conturul ecranului este evidențiat printr-un plastic cromat. Sună interesant, sper să îl primim și la teste și atunci o să vin cu o opinie mai amplă și susținută.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep