HomeFeaturedFocusVKWorld Discovery S1, primul smartphone cu ecran 3D HD

VKWorld Discovery S1, primul smartphone cu ecran 3D HD

Vorbim despre un ecran 3D care nu are nevoie de ochelari. Mie deja mi-au dat lacrimile, numai când mă gândesc. Dacă o asemenea inginerie/premieră vi se pare atractivă, pot să vă spun, în primă fază, că cei care s-au ocupat de acest proiect sunt chinezii de la VKWorld, despre care am auzit pentru prima dată cu această ocazie. Iar site-ul companiei nu este prea generos cu detaliile legate de istoricul acesteia, dar ne lasă să înțelegem că oamenii mai au la activ câteva telefoane inteligente și chiar și un flip-phone fără pretenții de smartphone.

Dacă tot vă interesează dispozitivul în cauză, pot să vă mai ajut cu doar încă un detaliu tehnic. Un ecran de 5,5 inchi și 720 x 1280 pixeli (267 ppi), protejat cu Gorilla Glass 3 ușor curbat (efect 2.5D) este singura specificație pe care misteriosul producător a lăsat-o deocamdată la iveală. În rest, doar mesaje sforăitoare de marketing, de genul You most desirable phone! sau mândria de a fi primul smartphone de 5,5 inchi care poate sta singur în picioare.

Presupunând, prin absurd, că încă vă mai atrage conceptul, vă invit pe site-ul companiei. Eu unul mă simt copleșit de această situație, așa că mă retrag în liniște din acest subiect.

via VKWorld

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep