HomeFeaturedFocusCata memorie RAM are noul iPhone 6s: 2 GB

Cata memorie RAM are noul iPhone 6s: 2 GB

Este o informație de ordin tehnic pe care Apple a tot ocolit-o cu măiestrie în momentul anunțului oficial, știut fiind obiceiul companiei din Cupertino de a ascunde anumite detalii care, cel puțin la nivel de marketing, nu o avantajează. Și cum consumatorii de dispozitive mobile au și obiceiul (prost, aș spune eu) de a-și cumpăra produsele după specificațiile scrise pe hârtie, o comparație cu orice dispozitiv Android mai cu pretenții ar fi fost în detrimentul Apple. Așa că pur și simplu “au uitat” să specifice cantitatea de memorie RAM pe care noile telefoane iPhone 6s și 6s Plus o au.

Însă misterul s-a rezolvat destul de repede datorita optiunilor de debug din Xcode folosite de entuziasti pe noile aparate. Ambele telefoane nou lansate au câte 2 GB de memorie RAM, exact cum se zvonise. Da, comparativ cu Androidele de top este puțin, însă trebuie o viziune mai de ansamblu, care să cuprindă tot sistemul, hardware și software. Nu vă mai lăsați păcăliți doar de ceea ce scrie pe cutie. Am avut exemple chiar de specificații mai puternice scrise pe ambalaj și în comunicatele de presă, mai mici decât ceea ce era în realitate. E drept, s-a întâmplat pe meleaguri mioritice, însă, pentru a evita astfel de probleme, atunci când alegeți un dispozitiv citiți înainte cât mai multe impresii despre el.

În aceeași ordine de idei cu subiectul acestui scurt material, aflăm de la aceeași sursă că noul iPad Pro are 4 GB de memorie RAM.

via MacRumors

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep