FOTO: El este viitorul smartphone Nokia?

0

Nokia-C1

Se tot vorbește despre Nokia și despre intenția acestei companii de a continua într-un fel sau altul producția de terminale smart, după ce interdicția impusă de contractul prin care Microsoft achiziționa divizia de mobile a finlandezilor. Zvonurile s-au tot înmulțit, un anume Nokia C1 (care rulează Android Stock) s-a conturat tot mai clar. Iar astăzi avem ceea ce se vrea a fi prima fotografie reală a primului smartphone Nokia din perioada era post Microsoft.

Cu evidentele rezerve date de sursele din care provine această imagine, avem în față un midrange ale cărui puncte forte par a fi numele pe care îl va purta și (cel puțin în opinia mea) Android-ul curat pe care îl va rula. Însă va mai curge multă cerneală pe acest subiect, până când vom vedea o informație oficială despre terminalul în cauză. Deocamdată, la nivel neoficial, vorbim despre un display full HD, de 5 inchi, o carcasă metalică, o combinație de chipset Intel Atom și memorie RAM de 2 GB și o cameră foto principală.

Nu pot să spun dacă îmi sună bine sau nu, dar trebuie să spun că Nokia, în perioada de dinainte de Lumia-urile cu Windows Phone, se vindea destul de scump. Așa că strategia de preț, pe care sper eu că au gândit-o destul de bine, va fi decisivă pentru succesul acestui proiect.

via GSM Dome

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here