HomeFeaturedFocusNokia C1 lansat oficial, smartphone Android de 50 de euro

Nokia C1 lansat oficial, smartphone Android de 50 de euro

Nokia C1

Când crezi că Nokia tocmai și-a lansat cel mai ieftin smartphone (și am crezut asta când am văzut modelul Nokia 2.3), vine și te lovește cu o nouă apariție. Nokia C1 este numele noii surprize. Nici măcar nu știu dacă este o surpriză plăcută sau nu, dar cu siguranță este un dispozitiv care va face foarte ușoară trecerea de la feature phone la smartphone. Cel puțin din perspectiva prețului.

Nokia C1

Nokia C1 a fost pus în vânzare în câteva țări africane, la un preț de aproximativ 59 dolari. Este chiar ieftin, nimic de zis, dar limitările se văd imediat la nivel de configurație. Pe de altă parte, privit din direcția telefoanelor feature, s-ar putea să fie chiar ofertant. De aceea spun că este totuși interesant și merită câteva clipe din atenția noastră.

Este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek cu procesor quad-core, cu o memorie RAM de 1 GB (este suficientă, vorbim despre un telefon Android Go Edition) și o capacitate internă de stocare de 16 GB (care poate fi extinsă prin microSD). Are un ecran IPS de 5,45 inchi și rezoluție 480 x 960 pixeli.

Ambele camere, atât cea frontală, cât și cea de pe spate, sunt de 5 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 2500 mAh. Există suport pentru dual-SIM, dar, din păcate, nu și pentru LTE. Acesta mi se pare cel mai mare minus al terminalului. Nu lipsa cititorului de amprentă (logică la acest nivel de preț), nu configurația de-a dreptul modestă, ci lipsa conectivității LTE.

Însă, la final, rămâne prețul lui Nokia C1. Un argument care pentru mulți consumatori de pe piețele pentru care este el adresat, s-ar putea să fie decisiv.

Nokia C1

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep