HomeFeaturedFocusHuawei Nexus se dezbraca de secrete: specificatii complete

Huawei Nexus se dezbraca de secrete: specificatii complete

Acest lucru se întâmplă cu ocazia listării telefonului (care poartă numele de cod de Huawei Angler) în baza de date a GFXBench. Dacă unele dintre caracteristicile de ordin tehnic erau deja cunoscute, altele au fost dezvăluite acum. Per total, trebuie să mă declar ușor dezamăgit, deși așteptările mari le am de la versiunea de Nexus propusă de LG. Asta în primul rând datorită dimensiunii, un smartphone de 5,7 inchi mi se pare totuși cam mare. Însă chiar și depășind acest aspect, parcă aveam așteptări ceva mai mari de la un smartphone care va purta amprenta (și numele) de Nexus în 2015.

În spatele ecranului de 5,7 inchi (rezoluție QHD – 2560 x 1440 pixeli) se ascunde mult-controversatul chipset Qualcomm Snapdragon 810 cu procesor octa-core de 1,9 GHz și GPU Adreno 430. Memoria RAM va avea 3 GB, stocarea internă va fi cel mai probabilo de 32 GB, cuplul de camere foto va fi de 13 și de 8 megapixeli (dedicație pentru amatorii de selfie-uri). Așa cum spuneam, nimic care să te lase cu gura căscată.

huawei nexus specs

Există totuși acel cârlig pentru potențialii clienți, însă el este unul rapid perisabil. Este vorba despre sistemul de operare, un Android 6.0 Marshmallow.

Cu o doză de rezervă față de aceste informații, dată de caracterul neoficial al surselor din care provin, îmi mențin ușoara notă de dezamăgire și sper într-o minune pe 29 septembrie, atunci când se spune că Google va prezenta cele două terminale Nexus.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep