HomeFeaturedFocusLG este partener al Festivalului International „George Enescu”

LG este partener al Festivalului International „George Enescu”

Este o inițiativă lăudabilă, dincolo de evidentele interese de marketing pe care o asemenea asociere le aduce. În calitate de partener tehnologic al acestui festival de renume internațional, LG România a susținut dezvoltarea aplicației Festivalului pentru platfomele Android și iOS. Aplicația oferă o experiență inedită utilizatorilor conectați în permanență la mediul online. În același timp, LG a pus la dispoziția organizatorilor o serie de televizoare LG, disponibile în locațiile partenere, Sala Palatului și Ateneul Român.

Oferind capitalei și mai mult farmec în aceste zile de sărbătoare culturală, LG a oferit suport tehnic pentru realizarea galeriei digitale de la Hanul Gabroveni, unde sunt prezentate zilnic imagini surprinse de către fotografii oficiali ai Festivalului.

“Adevărata valoare nu cunoaște limite, nici de timp, nici de spațiu și, cu atât mai puțin, în legătură cu domeniul în care se manifestă. Adevăratele valori se potențează reciproc. Acesta este adevărul care stă la baza parteneriatului nostru cu Festivalul George Enescu, prin care tehnologia la cele mai înalte standarde pune în valoare partituri unice și viceversa. Suntem onorați să stăm alături, cu tehnologia pe care o oferim, de arta autentică”, a declarat Bumseop Lee, Președinte LG Electronics România.

Ca implicații mult mai comerciale ale acestui parteneriat, LG a pregătit și o serie de cadouri pentru cei pasionați de tehnologie de cea mai înaltă calitate. Aceste cadouri constau în căști premium Tone Infinim, pentru cei care achiziționează telefoane LG și în sisteme audio de ultimă generație (Sound Bar, Home Theater sau Sound Plate), pentru cei care achiziționează produse din categoria TV.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep