HomeFeaturedFocusNIUX, reteta a la iPhone de la Meizu

NIUX, reteta a la iPhone de la Meizu

Asemănarea cu ultima generație de terminale de la Apple, pe cale să fie înlocuită în câteva ore, este prea mare pentru ca o parte dintre entuziaștii iPhone să nu fi tresărit la vederea ei. Viitorul Meizu NIUX, primul flagship pe care producătorul chinez îl scoate de la schimbarea logo-ului, aduce destul de mult cu un iPhone 6/6s. Și nu are cum să fie o greșeală, vorbim despre două fotografii de presă publicate de către vice-președintele companiei, Li Nan, pe contul său de Weibo. Acest lucru conferă un caracter cât se poate de oficial acestor fotografii.

Nu același lucru se poate spune despre informațiile de natură tehnică pe care le avem până în prezent despre acest smartphone. Și mă refer aici atât la asemănarea fizică cu terminalul de la Apple, cât și la natura mai puțin oficială (spre deloc) a acestor informații. Însă chiar și cu aces amendament, trebuie să recunoaștem că telefonul se prezintă destul de bine. Un chipset Exynos 7420 de la Samsung (o premieră în zona telefoanelor mobile), o memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 32 GB, cu posibilități de extindere prin micro SD, o cameră foto principală de 21 megapixeli, acompaniată de una frontală de 5 megapixeli, toate ascunse în spatele unui ecran AMOLED de 5,5 inchi și, cel mai probabil, rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli). Cel puțin așa au declarat cei de la Meizu în trecut, că nu vor trece cu rezoluțiile telefoanelor smart de această barieră.

Trebuie să admintem că telefonul arată bine. Nu atât fizic (acolo fanii de iPhone îl vor aprecia pentru că seamănă cu un iPhone, dar în același timp îl vor și disprețui, pentru că așa fac ei cu orice telefon care nu este iPhone), cât mai ales în ceea ce privește configurația de mai sus. Dacă aceasta se păstrează și în momentul anunțului oficial și este asezonată cu un preț cinstit și, eventual, cu o disponibilitate globală, avem un dispozitiv destul de ambițios.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep