HomeFeaturedFocusAlcatel nu se opreste: mai anunta doua telefoane si o tableta

Alcatel nu se opreste: mai anunta doua telefoane si o tableta

După toată seria de terminale Alcatel de săptămâna trecută, ai fi zis că producătorul și-a terminat muniția. Dar iată că vin cu încă trei anunțuri oficiale, două terminale smart (Alcatel OneTouch Idol 3C și Alcatel OneTouch Pixi First) și chiar și o tabletă (Alcatel OneTouch Pixi 3), lucru care te face să te întrebi ce are lumea cu Samsung, de îi reproșează că scoate prea multe telefoane de-a lungul unui an și pe alții îi lasă în pace, deși suferă de aceeași manie. Așa sunt oamenii, răi! 🙂

Revenind la această nouă rafală de produse Alcatel, ave-m de-a face cu un mid spre high-end, în persoana lui Idol 3C, o reiterare a lui Alcatel OneTouch Idol 3. Acesta propune un display de 5,5 inchi cu rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli), în spatele căruia se ascunde un chipset Snapdragon Qualcomm 615, cu procesor octa-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, căreia i se mai pot adăuga încă 128 GB via microSD, un cuplu de camere foto de 13 și de 8 megapixeli, un acumulator de 2910 mAh și un Android 5.0 Lollipop.

alcatel onetouch pixi first

La polul opus, OneTouch Pixi First este un low-budget de 4 inchi și 480 x 800 pixeli în interiorul căruia ticăie plăpând un chipset Spreadtrum SC7731G cu procesor quad-core de 1,2 GHz. Restul specificațiilor sunt la fel de subțirele: o memorie RAM de 512 MB, o stocare internă de 4 GB, camere foto de 5 și de 2 megapixeli, un acumulator de 1450 mAh și un Android 4.4 KitKat. Probabil că și prețul va fi pe măsura acestor specificații, Alcatel știe să își poziționeze corect produsele din acest punct de vedere.

alcatel onetouch pixi3 10

Tableta este cea mai mare din gama oferită de acest producător, la cei 10 inchi ai săi. Ecranul are o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar chipset-ul MediaTek MT8127 (cu procesor dual-core de 1,3 GHz) ne arată o bună relație a acestui producător cu toți furnizorii de chipset-uri. Memoria RAM este de 1 GB, stocarea internă de 16 GB, camerele foto de 5 și de 2 megapixeli și acumulatorul de 4060 mAh. Cam mic pentru o tabletă de 10 inchi.

Oare au terminat cu lansările de produse noi? Nu aș risca să spun că da!

via WhatsOnTech

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep