HomeFeaturedFocusTerminal din seria Android One in Spania si Portugalia

Terminal din seria Android One in Spania si Portugalia

Inițiativa Google denumită Android One a părut una extrem de sănătoasă. Și anume să asigure în piețele mai puțin importante în lumea tehnologiei mobile accesul utilizatorilor la ultimele versiuni ale sistemului de operare propriu prin intermediul unor terminale accesibile ca preț și celor mai puțin dispuși să arunce cu bani pe telefoanele de top. Doar că, în ceea ce privește dispozitivele ieftine care trebuiau să faciliteze această adopție a Android-ului, încep din ce în ce mai rar să fie ieftine cu adevărat.

Ultima dovadă o reprezintă BQ Aquaris A4.5 care se lansează în Spania și Portugalia, în cadrul inițiativei Android One. OK, oferă acces la ultima versiune de program (Android 5.1.1 Lollipop) cu promisiuni de update-uri pentru următorii doi ani, dar oferă destul de puține din punct de vedere tehnic, la un preț destul de piperat.

Mai exact, un ecran de 4,5 inchi și 540 x 960 pixeli, un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 8 megapixeli (principală) și 5 megapixeli (frontală), un acumulator de 2470 mAh, abilități dual-SIM și conectivitate LTE, totul la un preț de peste 190 dolari.

Cred că doar dacă ne uităm la ceea ce oferă Xiaomi Mi 4c pentru 30 de dolari în plus, am spus deja multe. Nu mai e nici Android One ce a fost!

via BQ

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep