HomeFeaturedFocusSolutii de protectie pentru HTC One M9

Solutii de protectie pentru HTC One M9

Am dat cu telefonul de pământ, destul de zdravăn chiar. Este deja fostul telefon, un HTC One M8 care, spre lauda lui, a trecut cu brio peste testul involuntar la care l-am supus. Carcasa metalică și-a făcut treaba, cu excepția câtorva zgărieturi, cam în fiecare colț câte una, nu au rămas urme. E drept, am avut și noroc chior, în toată rostogolirea de pe asfalt prin care a trecut, ecranul nu a avut un contact direct cu solul. Culmea este că veneam după o drumeție prin pădure în care am stat tot timpul stresat, din cauza buzunarelor foarte mici, să nu cumva să îl scap. Am făcut-o în parcare, în timp ce mă suiam în mașină.

Acum am un HTC One M9, un telefon pe care aș vrea să nu îl mai trec prin același supliciu, mai ales că este de puțin timp la mine. M-am decis să încerc (încă nu știu dacă o să îmi iasă, pentru că orice protecție îi știrbește din frumusețe) să îl protejez cu o husă/carcasă. Am apelat la produsele celor de la Mobile Direct.

uag

Problema este că mi-au trimis trei variante și sunt cam în dilemă. O să încep cu cea care pare de departe cea mai rezistentă, dar care adaugă ceva dimensiune terminalului. O husă de HTC One M9 de la Urban Armor Gear, cu un aspect extrem de dur, destinată celor cu porniri militare, care preferă de multe ori culoarea kaki. Eu am folosit-o, involuntar am scapat telefonul când o aveam, în timpul unei drumeții, dar de data aceasta în pădure. Totul a fost OK, sunt convins că, dacă treceți peste aspectul cam spartan, își face cu brio treaba în cele mai multe cazuri. De notat că în pachet se găsesc și două folii de protecție pentru ecran.

verus

Versiunea intermediară nu o să o detaliez prea mult, pentru că nu prea se încadrează în cele două extreme. Deși, pe de altă parte, poate fi o soluție de compromis între protecție și aspect cât de cât finuț. Nu este cu mult mai delicată decât versiunea de la UAG, însă pare să protejeze mai bine ecranul prin marginea de cauciuc care îl îmbracă. Este o husă argintie de la Verus (Verge Light Silver).

20150921_101405

Preferata mea este o husă cu cover Dot View, care îmbină protecția cu funcționalitatea, conferă un aspect destul de serios și finuț telefonului și protejează ecranul. S-ar putea să nu fie la fel de eficientă în momentul unui eventual impact cu solul, dar toți sperăm că aceste situații vor fi tot mai rare. Deși pe mine m-au cam urmărit în ultima vreme.

Alegerea pare grea, fără să mai luăm în seamă și alte huse de HTC One M9 care există pe piață, sunt curios voi pe care variantă ați merge: protecție sau aspect?

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep