HomeFeaturedFocusTouch 1.1, un nou smartwatch de la Overmax

Touch 1.1, un nou smartwatch de la Overmax

Polonezii par tot mai preocupați de piața de dispozitive wearable, unde au fost extrem de activi în ultima perioadă. Un nou ceas inteligent apare pe piață sub acest brand, caracterizat în cel mai bun obicei Overmax de un preț extrem de accesibil. Touch 1.1 este propus rețelei de parteneri autorizați la un preț recomandat de 55 de euro. Pare un preț accesibil, iar aspectul destul de apropiat de cel al unui Apple Watch, poate fi un argument de vânzare în plus. Practic, cu bani mult mai puțini, poți experimenta puțin din noțiunea de smartwatch. Dacă simiți că îți place, poți trece la un pas următor, care să implice investiții mai mari.

overmax touch 11

Un chipset MediaTek MTKMT2501, un ecran TFT de 1,54 inchi și 240 x 240 pixeli și un acumulator de 230 mAh sunt principalele caracteristici tehnice ale acestui produs. Funcționează ca pedometru și are funcții de monitorizare și analiză a activităților sportive, preia și oferă notificări despre apeluri, mesaje text și mail-uri atunci când este sincronizat cu un smartphone și are funcții de monitorizare a somnului. Cam asta știe să facă Overmax Touch 1.1.

Chiar dacă lipsesc niște informații esențiale din prezentările polonezilor, precum cele legate de memoria RAM și de posibilitățile de stocare internă a datelor, ceasul este totuși atractiv prin prisma prețului. Sper să avem ocazia să testăm un astfel de dispozitiv, pentru a vă putea spune dacă Touch 1.1 satisface așteptările pe care un untilizator novice le are de la un smartwatch.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep