HomeFeaturedFocusFossil iese de pe piața de smartwatch

Fossil iese de pe piața de smartwatch

Fossil

Iată că faptul că fanii acestui brand au tot așteptat generația a șaptea de ceasuri smart din partea companiei și aceasta a tot întârziat să apară, are o explicație solidă la bază. Fossil iese de pe piața de smartwatch.  Așa că Gen 6 rămâne ultima generație de ceasuri smart pe care pasionații o mai pot (încă) accesa.

“As the smartwatch landscape has evolved significantly over the past few years, we have made the strategic decision to exit the smartwatch business. Fossil Group is redirecting resources to support our core strength and the core segments of our business that continue to provide strong growth opportunities for us: designing and distributing exciting traditional watches, jewelry, and leather goods under our own as well as licensed brand names.”

Este declarația oficială a Amandei Castelli, purtătoarea de cuvând a Fossil Group.

Zvonul inițial care circulase, vehicula faptul că Fossil nu va mai produce ceasuri cu Wear OS. Cei mai entuziaști visau chiar la un sistem de operare proprietar. Dar iată că de fapt alta era intenția.

În ceea ce-i privește pe cei care dețin deja un astfel de ceas smart produs de această companie, există un angajament oficial că respectivii se vor bucura de suport din partea Fossil, “pentru următorii ani. ”. Ce înseamnă acest lucru, rămâne deocamdată un mister.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep