HomeFeaturedFocuswebOS 1.0 va primi intr-un upgrade ceva functii din varianta 2.0

webOS 1.0 va primi intr-un upgrade ceva functii din varianta 2.0

img1956

Posesorii de televizoare smart cu webOS 1.0 au un motiv bun de bucurie: LG le va oferi gratuit un upgrade ce va aduce câteva din funcțiile importante din webOS 2.0. Ele sunt în număr de 4, cele mai importante din webOS 2.0: My Channels, Quick Setting, Input Picker și Live Menu, funcții care îmbunătățesc experiența de utilizare cu un layout mai intuitiv, scurtături la îndemână, un boot-up mai rapid și un timp mai scurt de tranziție între aplicații.

My Channels permite utilizatorilor să plaseze canalele TV favorite, live sau Set-top Box, pe bara Launcher pentru un acces mai convenabil. Quick Settings oferă posibilitatea modificării preferințelor televizoarelor webOS fără a întrerupe programul urmărit, iar Input Picker facilitează recunoașterea instantă a dispozitivelor conectate. Acest upgrade mai aduce îmbunătățiri și la nivelul interfeței de utilizare a Live Menu pentru o căutare mai facilă și mai intuitivă a conținutului.

“LG se angajează să ofere cea mai bună experiență de utilizare pe întreaga durată de viață a Smart TV-urilor,” a declarat Lee In-kyu, senior vice president și șef al TV and Monitor Division din cadrul LG Home Entertainment Company. “Un upgrade gratis de această anvergură reprezintă o premieră în industria TV și suntem mândrii că putem stabili un nou standard.”

Acest upgrade la webOS 1.0 va ajunge la utilizatori începând cu data de 21 septembrie. Posesorii de televizoare cu webOS 1.0 care au activata opțiunea de update automat vor primi automat acest upgrade. Dacă update-urile automate nu sunt activate, utilizatorii vor vedea un mesaj pop-up pe ecran care îi va ghida pas cu pas prin procesul de upgrade.

Va fi interesant de văzut dacă acest upgrade va aduce și ceva din viteza remarcabilă din webOS 2.0. Oricum e foarte frumos gestul LG de a oferi și utilizatorilor de televizoare mai vechi ceva din strălucirea lui webOS 2.0.

via LG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep