HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S6 Edge+ merge cu HTC Sense 7 si Blink Feed...

Samsung Galaxy S6 Edge+ merge cu HTC Sense 7 si Blink Feed si multiwindow

DSC_2258

Nu m-am putut abține și am pus pe Samsung Galaxy S6 Edge+ shell-ul HTC Sense 7 împreună cu HTC Weather și HTC Blink Feed. Procesul e simplu și l-am detaliat deja în articolul ”Video: Samsung Galaxy S6 edge cu HTC BlinkFeed”. Tot acolo am dat și link-urile de unde se pot descărca pachetele necesare instalării complete a shell-ului HTC Sense 7 plus HTC Weather. În total procesul durează cam … 5 minute și s-ar putea să se lase cu un reboot.

După instalare, când apăsați pe butonul Home o să puteți selecta ca shell implicit HTC Sense și dacă bifați să folosiți mereu asta atunci operația e gata.

De ce am vrut să pun HTC Sense 7 peste Samsung Galaxy S6 Edge+? În primul rând pentru că în ultimii 6 ani am folosit aproape exclusiv aparate Android de la HTC și Sense-ul mi-a intrat în sânge ca să spun așa. În al doilea rând pentru că îmi place mai mult decât ceea ce oferă Samsung implicit pe S6 Edge+.

DSC_2261DSC_2262

iar în al treilea rând pentru că am vrut să văd dacă se poate. Și da, merge chiar foarte bine. Singura limitare e dată de faptul că pe home screen nu e ocupat tot spațiul rămânând liberă o coloană pe partea dreaptă, chestia asta nu mă deranjează în mod deosebit.

În schimb pot să vă spun că este excepțională combinația de hardware Samsung: CPU, memorie și mai ales excelentul display cu un software de calitate. Ceea ce am zis în cazul S6 Edge mențin și în cazul S6 Edge+: merită să puneți HTC Sense 7!

Iar ca bonus am văzut că multiwindow și funcția de acces rapid la aplicații/contacte funcționează ireproșabil și peste HTC Sense 7. Dacă nu mă credeți uitați mai jos: Chrome rulează în paralel cu Blink Feed.

Screenshot_2015-09-16-19-40-10

P.S: Samsung Galaxy S6 Edge Plus cu care mă joc zilele astea este primit de la Orange prin programul Orange Smartphone Testers.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep