HomeFeaturedFocusYota se aliaza cu ZTE pentru YotaPhone 3

Yota se aliaza cu ZTE pentru YotaPhone 3

Se pare că bugetele companiei ruse Yota Devices au cam ajuns la capăt odată cu a treia generație a telefonului cu două ecrane pe care l-au introdus cu ceva vreme în urmă, dar care, din păcate pentru ei, nu s-a bucurat de succesul scontat și cifrele de vânzări au suferit destul de mult. Astfel că, pentru a treia generație a acestui smartphone, au solicitat ajutorul chinezilor de la ZTE, o companie cu mult mai multă experiență în zona de smartphone. Alianța ar avea ceva mai multă logică dacă nu am vorbi despre o tranșă inițială de doar 100.000 de unități. Fie se vor constitui într-un test de piață ale cărui rezultate vor decide continuarea sau întreruperea acestui parteneriat, fie pesimismul este la ordinea zilei în interiorul Yota. Și atunci nu prea mai capătă sens cooperarea cu ZTE.

Din păcate, despre terminalul programat să vadă lumina zilei undeva în primul trimestru al anului viitor, au ieșit la iveală prea puține detalii, informațiile cele mai așteptate de entuziaști. S-a conturat undeva într-un colț, stingheră, ideea că Yota va renunța la Android și se va reorienta, odată cu YotaPhone 3 înspre Sailfish OS. Deși este timpuriu să speculăm pe marginea acestei informații, ar putea fi un argument interesant de vânzare.

Sincer, nu m-a atrat conceptul de dual-screen niciodată, iar ecranul e-Ink mi s-a părut total incompatibil cu noțiunea de smartphone. Nu am fost un mare fan al YotaPhone 2 atunci când acesta a poposit pe la noi. Dar aceasta este doar o opinie personală, nu agreez prea mult ideea de citit pe telefon, iar pentru a economisi bateria sau a-i prelungi autonomia sunt alte soluții.

via PoketNow

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep