HomeFeaturedFocusCand iPhone 6s ajunge pe mana (sau piciorul) "expertilor"

Cand iPhone 6s ajunge pe mana (sau piciorul) “expertilor”

Ce specialist mai bun în teste mecanice/fizice putea Apple să găsească, pentru a evidenția plusurile de această natură pe care iPhone 6s le aduce în fața modelului mai vechi cu jumătate de an, prin aliajul de aluminiu seria 7000 (care, după părerea mea, este doar o formulare sforăitoare pentru ceva mai dur puțin), dacă nu un… luptător de MMA!?!?!? OK, toată acțiunea asta de imagine, a fost orchestrată de Square Trade, dar sunt convins că nu fără știrea companiei din Cupertino, iar titlul de protagonist al clipului următor se dispută aprig între iPhone 6s și Luke Rockhold, care este un star în zona asta de cafteală semi-regizată.

O să trec rapid peste teste de genul “Rockhold Roundhouse Kick Test” sau “Rockhold submission bend test” și concluziile academice de genul “iPhone 6s and iPhone 6s Plus are tougher, but not that tough” respectiv “That was tough!”. Aceasta din urmă, cu adevărat elaborată. Le desprindeți direct din clipul video de mai jos.

Băi, recunosc sincer că nu m-am gândit la asemenea test atunci când am luat la țintă toate aiurelile de clipuri în care unii mai inventivi supun la tot felul de cazne terminale de ultimă generație ca să demonstreze ceva. Nu știu sigur ce! Iată că idei năstrușnice mai sunt, ne-o arată chiar Apple. Mă rog, Square Trade.

Recunosc de asemenea că acțiunea are ceva potențial de marketing, clipul adunând vreo 50.000 de vizualizări într-o singură zi.

Nu mă pot abține să nu mă gândesc la o acțiune similară cu un fighter mioritic, Moroșanu, spre exemplu, că e cel mai celebru (și singurul pe care îl știu) și un Allview. Bine, un Utok Dorel, ca să nu ziceți că nu dăm o probă de forță. Concluzia testului?  Vă las pe voi să o expuneți. Fără prostii (prea mari)!

via Cnet

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep