HomeFeaturedFocusUn nou wearable: Wove, bratara cu display curbat

Un nou wearable: Wove, bratara cu display curbat

wove

Ideea unui produs wearable care să fie alcătuit dintr-un display curbat pe post de brățară nu e nouă. Ceva idei au mai fost și chiar câteva concepte au încercat să ne arate ce se poate face în direcția asta. Acum, compania Polyera a venit cu The Wove, un display touch curbat care se poate îndoi devenind o brățară. Teoretic o să iasă pe piață la anul.

Președintele Polyera consideră The Wove ca un tip special de computer și nu ca un alt smartphone, o altă brățară sau un nou smartwatch. Începând cu luna decembrie când va ieși pe piață următorul val de prototipuri The Wove, acestea vor ajunge pe mâinile dezvoltatorilor de aplicații și ale design-urilor în ideea că aceștia vor începe să le pună produsul la treabă. Interesant este că The Wove funcționează cu o versiune specială de Android și aplicațiile vor putea folosi JavaScript și HTML 5 (chestia asta o spune și Microsoft despre Windows Mobile)

La cei doar 33 de mm, The Wove are aceiași grosime ca și Apple Watch, doar că display-ul e lung de 156 mm de-a lungul încheieturii și are zone speciale de touch. Vine cu  4GB pentru stocare, 512MB memorie și un CPU 1GHz ARM Cortex-A7, deocamdată poate fi legat via Bluetooth cu un iPhone sau Android.

image

Cum poate deja intuiți, The Wove are un display E Ink, ceea ce îl face doar alb negru pentru moment și cu timpi destul de mari de răspuns. Asta înseamnă că deși se poate afișa orice fel de informație pe ecran, zona de aplicabilitate e totuși redusă la parcurgerea de text și notificări.

O chestie care îmi place este că e un prim produs cu display curbat pe care s-ar putea să îl vedem pe piață chiar foarte repede.

via TheVerge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep