HomeFeaturedFocusCum sa faci marketing de rahat: iPhone 6s vs Nikon D750

Cum sa faci marketing de rahat: iPhone 6s vs Nikon D750

Am tot citit materialul din sursă și m-am crucit cât de departe se poate merge cu marketingul ieftin. Parcă am citit un titlu de Can-Can sau WOWBiz, ălea pe care inexplicabil Gazeta Sporturilor le tot lasă pe lateralul site-ului său, menite să îți arate senzaționalul și din… piatră seacă. Exact la fel de ieftin și pentru prostime mi se pare și caricatura de test video încercată de un individ cu o mimică de actor de mâna a treia, care nici măcar nu știe să mintă elegant. Unul, pe numele său Lee Morris de la Fstoppers, care ar trebui să fie considerat un fotograf cât de cât. Dar nu este!

Dacă era, nu venea să compare o filmare 4K de pe un smartphone, cu una full HD de pe un DSLR!

Iar ca bonus, dacă avea un dram de profesionalism în sânge, nu dădea ochii peste cap atunci când spunea că iPhone 6s filmează 4K. Sunt Androide care fac asta de ceva vreme, vorbim de ani buni aici, Apple nu a inventat nimic.

Însă nume ca Apple sau iPhone vând bine, iar domnul de mai sus este în căutare de publicitate. O dovadă în plus, pozele cu chiloței, care ies mult mai bine cu iPhone 6s. O adevărată unealtă puternică în mâna unui fotograf profesionist.

Să-i ia cineva din mână ăstuia DSLR-ul, că nu merită să-l atingă! Rușine, băi!

Pfoai, ce m-am enervat! 🙂

via PhoneArena

4 COMENTARII

  1. Fiecare face ce il taie capul, in functie de publicul pe care il are. Daca oamenii aia accepta toate dumele pe care le scoti pe gura, de ce sa nu ii manipulezi? Cam asta e reteta tuturor personajelor de succes de pe YouTube.

  2. Într-adevăr e rușinos ceea ce încearcă Lee M să demonstreze, însă din păcate nu e singurul. Cu mai bine de un an în urmă apăruse alt ilustru cu o comparație între Canon 5D Mark III și Samsung Galaxy Note 3 : https://www.youtube.com/watch?v=pLiehzLTxXk , iar la o simplă căutare mai poți găsi încă alți câțiva cu același gen de prezentare. Evoluția smartphone-urilor mai ales pe partea foto/video e evidentă și nu contest asta, dar în același timp și DSLRurile evoluează. Cerințele (vânzările) DSLRurilor sunt mari în continuare, deși toată lumea le considerau moarte de vreme ce au apărut aparate mirorrless. Vai ș-amar !

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep