HomeFeaturedFocusProdusul lunii septembrie 2015: Samsung Galaxy S6 edge+

Produsul lunii septembrie 2015: Samsung Galaxy S6 edge+

Prea multe argumente care să justifice această alegere nu trebuie să aducem. Atâta timp cât ne-am referit la el în momentul recenziei amănunțite la care l-am supus, ca fiind Android-ul anului 2015, este evident că l-am ales fără ezitare ca fiind cel mai interesant produs care ne-a trecut prin mână luna trecută.

Anul 2015 a marcat o revenire puternică a Samsung în ceea ce privește design-ul flagship-urilor sale iar phablet-ul S6 Edge+ e cu siguranță produsul care merită cu prisos atenția noastră. Cu un super display de 5.7 inci și o super configurație hardware plus un ecran curbat, S6 Edge+ se distanțează clar în cel mai bun phablet (dacă nu și cel mai bun Android) din 2015.

Sunt trei motive pentru care S6 Edge+ e o alegere perfectă acum: super display de 5.7 inci, curbat, cu super rezoluție și calitate a imaginii; apoi camera foto cu care veți face poze și filme de o calitate foarte bună și pachetul de senzori care începe cu cel de amprentă, continuă cu cei de monitorizare pentru activitatea fizică, NFC și soluția de plată wireless, încărcarea wireless, etc.

Au fost doar două opinii extrase din review-ul complet de Samsung Galaxy S6 edge+, pe care vă invit să îl citiți pentru a afla mai multe despre acest telefon minunat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep