HomeFeaturedFocusLG G Vista 2 prezentat oficial peste ocean

LG G Vista 2 prezentat oficial peste ocean

Vorbim despre urmașul lui LG G Vista, un mid-range cu stylus, dedicat exclusiv pieței din Statele Unite. Însă, în bunul obicei al ultimelor vremuri, orice dispozitiv care nu are nicio treabă comercială cu Europa din punctul de vedere al producătorului, reușește să ajungă în România pe canale mai puțin albe, a căror culoare nu am chef să o discut acum. Ce mai contează update-urile software sau garanția, important este să rupi gura târgului că ai un produs care nu trebuia să fie în țară. Pe același principiu, cine știe cum ajunge și G Vista 2 pe aici, așa că m-am gândit eu că ar fi mai bine să știți despre ce este vorba, să fiți pregătiți.

Progresele sunt evidente la nivel de configurație, din aproape toate punctele de vedere. Ecranul de 5,7 inchi și-a îmbunătățit rezoluția, care acum este full HD (1080p), procesorul este acum octa-core (cel mai probabil un Snapdragon 615), memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă de 16 GB. Progrese remarcabile au fost făcute și la nivelul camerelor foto, cea principală având 13 megapixeli iar cea frontală 5 megapixeli. Sistemul de operare este deocamdată Android 5.1 Lollipop, dar se așteaptă un upgrade la Marshmallow. Una peste alta, un telefon interesant pentru fanii phablet-urilor cu stylus. Poate cam mult spus un concurent pentru Note 5, însă, prin prisma prețului care ar trebui să fie mult mai mic decât al rivalului, se poate spune și așa.

Din păcate, vorbim despre un terminal care, la modul oficial, are o distribuție limitată la vreo doi operatori din Statele Unite. Aici este marea provocare a importatorilor de senzație. Să vedem dacă le iese.

via AT&T

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep