HomeFeaturedFocusMeizu Blue Charm Metal listat la 249 dolari

Meizu Blue Charm Metal listat la 249 dolari

Este un preț extrem de interesant pentru viitorul smartphone al chinezilor de la Meizu, asta dacă specificațiile care sunt trecute pe site-ul OppoMart sunt reale. Telefonul va fi cel mai probabil anunțat oficial mâine, în cadrul evenimentului pe care îl are programat Oppo. Afacerea are aspecte pozitive chiar și pentru noi, europenii, OppoMart fiind unul dintre magazinele online care livrează inclusiv în țara noastră. Așa că interesul pentru telefonul cu nume alambicat, Blue Charm Metal, poate fi justificat și din această perspectivă.

Însă, cred că mai important decât disponibilitatea geografică este raportul specificații/preț care, în eventualitatea în care nu suferă modificări după anunțul oficial, este unul extrem de atractiv. Ce primește un utilizator pentru 249 dolari? Păi haideți să vedem împreună.

O combinație de chipset MediaTek MTK6795 Helio X10 cu procesor octa-core de 2,0 GHz, ecran de 5,5 inchi și rezoluție full HD (1920 x 1080 pixeli) și memorie RAM de 3 GB constituie scheletul hardware, pe care se așează cuminți două versiuni de stocare internă, de 16 sau de 32 GB, un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli, un acumulator de 3050 mAh și un Android 5.1 Lollipop (de fapt o modificare proprietară denumită YunOS). Telefonul va dispune de conectivitate LTE și bănuiesc că și de alte facilități devenite uzuale la majoritatea terminalelor (slot microSD, dual-SIM, etc.).

Eu zic că se prezintă destul de bine, așa că puțină atenție mâine, la anunțul oficial, nu ar strica. Cine știe ce surprize mai poate rezerva acest terminal.

Via OppoMart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep