HomeFeaturedFocusMagCable, un proiect interesant pentru incarcarea telefoanelor

MagCable, un proiect interesant pentru incarcarea telefoanelor

Ca în orice gospodărie de om pasionat de tehnologie, la mine în casă sunt prezente destule dispozitive. Atunci când vine vorba despre încărcarea lor, pentru că sunt utilizate destul de acerb, nu doar de mine, sunt momente în care apreciez mufa magnetică de pe Surface RT-ul de primă generație, dar care își face treaba în continuare, mai ales că am ca și termen de comparație micro-USB-ul de pe restul tabletelor sau telefoanelor. Un micro-USB pe care, spre exemplu, nu prea îl nimeresc pe întuneric (au fost vreo două-trei situații în care a fost nevoie și de așa ceva) și, de teamă să nu forțez și să îl stric, am ieșit din cameră sau am aprins lumina.

Este doar un scenariu. Sunt convins că cei de la aMagic au avut în minte mult mai multe situații asemănătoare atunci când au pornit pe KickStarter proiectul lor de adaptor care transformă micro-USB-ul sau Lightning-ul de pe iPhone într-o mufă magnetică. Da, există versiune și pentru proprietarii de iPhone. Doar cei care au USB Type-C nu au deocamdată o soluție la îndemână, însă sunt convins că aMagic ia deja în calcul și această variantă, mai ales dacă succesul scontat din momentul lansării va fi real.

Practic, o foarte mică bucată din MagCable rămâne conectată în permanență la telefon (asigurând astfel și protecția mufei de pe telefon) și conectându-se magnetic cu restul încărcătorului, atunci când este nevoie. La fel ca la Surface, nu există orientare, mufa se poate conecta pe ambele sale fețe.

Mai mult, există și un comutator care face switch-ul rapid între încărcare sau transfer de date.

Este evident că produsul place, campania de pe KickStarter, care este aproape de final, a strâns aproape dublul sumei solicitate. Iar suma de 15 dolari este una care nu ar trebui să pună probleme majorității utilizatorilor. Eu mă declar fanul acestui produs, motiv pentru care sunt extrem de curios dacă va ajunge și pe meleagurile noastre.

via KickStarter

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep