HomeFeaturedFocusOppo Neo 7, entry level pentru pietele internationale

Oppo Neo 7, entry level pentru pietele internationale

Companiile chineze pe care le știm pentru terminalele cu specificații de flagship, sunt destul de active și pe alte segmente de telefoane, chiar dacă aceste lucruri ne captează atenția mai puțin. De această dată însă, Neo 7 al celor de la Oppo merită un plus de interes din partea noastră, pentru că este un terminal pregătit și pentru piețele internaționale. Există o versiune dedicată Statelor Unite, iar cea internațională este disponibilă și consumatorilor din Europa prin intermediul magazinului online al acestui producător, cel puțin aceasta este declarația celor de la Oppo.

Cu ce atrage acest terminal? Păi, în ciuda faptului că informațiile de ordin comercial nu sunt încă disponibile, eu cred că prețul mic îl va propulsa. Nici nu are cum să pretindă prea mulți bani de la un potențial cumpărător, atâta vreme cât propune un display de 5 inchi și 540 x 960 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core la 1,2 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 8 și de 5 megapixeli (cea frontală folosește ecranul pe post de blitz pentru pozele de tip selfie), un acumulator de 2420 mAh, abilități dual-SIM, conectivitate LTE, slot microSD, ce mai, tot ceea ce este necesar pentru un smartphone care se respectă. Plus un sistem de operare ColorOS 2.1, construit pe Android 5.1 Lollipop.

Evident că prețul este un factor extrem de important pentru reușita acestui telefon. Dacă Oppo Neo 7 va avea un preț atractiv, ar avea șanse să atragă, chiar și consumatori din afara granițelor Chinei, acolo unde probabil că va vinde suficient. Până la urmă, una din șansele pe care alți jucători chinezi le-ar putea avea în fața celor de la Xiaomi, este tocmai targetarea piețelor europene și nord-americane.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep