HomeFeaturedFocusOukitel recidiveaza cu K6000, smarphone cu baterie de 6000 mAh

Oukitel recidiveaza cu K6000, smarphone cu baterie de 6000 mAh

Evident, nu este cea mai mare grozăvie de acest fel a tânărului producător de terminale mobile, ne-au arătat cu Oukitel K10000 că pot face acumulatori de capacități și mai mari. Însă modelul mai mic, care face subiectul materialului nostru, se mândrește pe lângă capacitatea acumulatorului de 6000 mAh și cu alte câteva feature-uri interesante ale acestuia. De exemplu, prin flash charging (9V/2A), doar cinci minute de încărcare asigură suficientă energie pentru aproape două ore de convorbiri telefonice. Producătorul se laudă că acumulatorul de 6000 mAh poate ține până la 10 zile în modul power saving, ceea ce este (în cazul în care testele o vor demonstra) o realizare.

Mai mult, Oukitel K6000 înglobează și tehnologia reverse charging, ceea ce înseamnă că telefonul poate funcționa și ca power bank pentru alte dispozitive. Atât de entuziasmați au fost cei de la Oukitel la adresa acumulatorului de pe noul smartphone, încât au omis să dea alte detalii de ordin tehnic despre telefon. Și a fost totuși o lansare oficială.

Să sperăm că detaliile comerciale vor ieși la iveală destul de curând, deși șansele de a vedea acest terminal în Europa sunt destul de mici, cel puțin la nivel oficial. Alternative sunt întotdeauna, cu asta ne-am învățat deja.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep