HomeFeaturedFocusRazboi pe filiera chineza: Meizu versus OnePlus

Razboi pe filiera chineza: Meizu versus OnePlus

Partea interesantă în tot acest conflict al mesajelor de marketing în care atacul celor de la Meizu a fost cât se poate de direct, este dată de faptul că Meizu a sărit în apărarea… celor de la Samsung! Deh, poate nu ar trebui să ne mire foarte tare, Meizu este unul dintre clienții importanți pentru Samsung. Sau mai bine spus, Samsung este un furnizor important pentru Meizu, de la care chinezii achiziționează înclusiv chipset-urile proprietare.

Ca să o luăm puțin mai ordonat din punct de vedere cronologic, trebuie să spunem că OnePlus a demarat o acțiune promoțională care le propunea proprietarilor de Samsung Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ sau Note 5 să își schimbe terminalul cu un OnePlus 2 nou. Nu o să pricep în ruptul capului de ce ar face așa ceva un proprietar de Samsung, trebuie să nu fii întreg la cap, OnePlus 2 nu mai este o senzație așa cum a fost predecesorul său. Ca răspuns la această campanie a celor de la OnePlus, denumită ostentativ Take The Edge Off, Meizu a trecut la ofensivă, în apărarea confratelui coreean.

Orice posesor de OnePlus 2 poate să își schimbe terminalul cu viitorul Meizu PRO 5. Aici switch-ul de telefoane capătă ceva mai mult sens, flagship-ul celor de la Meizu promițând destul de multe. Un chipset de top de la Samsung, Exynos 7420, o memorie RAM de 4 GB, un display full HD de 5,7 inchi, o cameră foto principală de 21 de megapixeli, toate acestea nu au cum să nu sune bine. Iar cireașa de pe tort este dată de numele campaniei, Take The Heat Off. Lovitură directă, răspuns evident și în același timp și un mesaj indirect de comparație între Exynos și Snapdragon 810 care echipează OnePlus 2. Interesantă lupta, interesantă și alianța Samsung – Meizu.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep