HomeFeaturedFocusApple intoarce intepaturile Samsung printr-un spot publicitar

Apple intoarce intepaturile Samsung printr-un spot publicitar

V-am arătat reclamele Samsung, prin care coreenii au încercat să scoată în evidență avatajele pe care Samsung le are în fața lui iPhone 6s, pricipalul competitor, uneori chiar în mod evident. Este rândul companiei din Cupertino să întoarcă aceste “favoruri” și să vină cu un spot comercial care să pună accentul pe o trăsătură pe care majoritatea rivalilor din ecosistemul Android nu o au. Este vorba despre 3D Touch, un feature pe care Apple se poartă ca și cum ar fi fost primii care l-au arătat, ignorând cu bună știință faptul că au existat câteva terminale Android care au arătat același lucru cu alt nume, Force Touch.

3D Touch sau Force Touch reprezintă abilitatea display-ului de a identifica între două tipuri de apăsare, de intensități diferite și de a le aloca acestora funcții distincte, făcând, cel puțin în teorie, mult mai facilă utilizarea unui smartphone.

Important pentru Apple este probabil că Samsung nu le poate oferi așa ceva utilizatorilor, nimic de comentat. Mai mult, spotul Apple pare mult mai elegant și fără atacuri directe, motiv pentru care din punctul meu de vedere au ieșit mai bine din acest război indirect. Dar am totuși ceva de obiectat. Îl prinzi pe Jamie Foxx într-un clip în care promovează produsul tău și tu îi dai un iPhone roz în mână? Păi s-a stricat tot farmecul reclamei.

Cât despre “The only thing that’s changed is everything”, am văzut împreună că nu e chiar așa. Cel puțin la nivelul camerei foto, nu prea s-au schimbat multe.

via AppleInsider

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep