HomeFeaturedFocusCe aduce Microsoft in Surface Pro ca sa lase in urma concurenta

Ce aduce Microsoft in Surface Pro ca sa lase in urma concurenta

Surface Pro 4

Câteodată îmi place extrem de mult perioada de dinaintea unei lansări, atunci când apar zvonuri interesante, neconfirmate și care au rolul să îți trezească interesul pentru viitorul produs/serviciu ce va fi prezentat.

După cum probabil știți, marți, pe 6 octombrie, de la ora 17:00 Microsoft are un eveniment de prezentare pentru produsele sale hardware din gama Windows 10. Știm deja cum arată smartphone-urile flagship Lumia 950 și 950 XL precum și low end-ul Lumia 550. Mai știm că tot atunci vor fi prezentate noile versiuni pentru brățara Microsoft Band și Surface Pro 4.

Despre aceasta din urmă avem acum o informație foarte interesantă: se pare că după ce Apple și Google au început să copieze produsul Microsoft, compania din Redmond s-a simțit datoare să vină cu o invovație. Este vorba despre posibilitatea de a face un display aproape fără margini, display care va permite Microsoft să schimbe dimensiunea ecranului în funcție de motul în care e folosit produsul.

Pe post de laptop Surface Pro 4 va avea un display similar cu cel al Dell XPS de 13 inci, adică aproape fără margini, dar când se scoate tastatura și e activat modul tabletă, se micșorează zona folosită pentru display până la una de 12 inci, oferind o bandă care să ajute la ținerea mai bună în mână.

Ideea este una deșteaptă, fără îndoială și care sigur lasă în urmă nou lansatele Pixel C de la Google sau iPad Pro-ul Apple. Rămâne să vedem că informația e și adevărată.

via W4phub

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep