HomeFeaturedFocusApar primele specificatii despre Samsung Galaxy A9

Apar primele specificatii despre Samsung Galaxy A9

Acolo unde avem un HTC One A9, este binevenit și un Galaxy A9, ca să nu eliminăm riscul de a ameți specificațiile și poate chiar și telefoanele cu totul. Bine, nu îi putem învinovăți pe coreeni, au pornit seria Galaxy A de ceva vreme. Și nici pe taiwanezi, aveau 9-le în curte, i-au pus doar un A. În fine, am mai spus-o de câteva ori că mă enervează toată numerotația asta din denumirile telefoanelor cu care ne tot intersectăm și pleiada de termeni pe care îi plimbă toți producătorii prin numele lor (plus, s, prime, max, mini). Partea interesantă este că, cu rezervele de rigoare date de faptul că informațiile despre Samsung Galaxy A9 nu sunt oficiale, cele două terminale au destul de multe în comun și în ceea ce privește specificațiile tehnice (dar numai unul seamănă leit cu un iPhone). Așa că bătălia este dură!

Galaxy A9 propune, după ultimele zvonuri, un display de 5,5 inchi (există si informații care dau ecranul ca fiind de 6 inchi), full HD (1920 x 1080 pixeli), un chipset Qualcomm Snapdragon 620, cu procesor octa-core de 1,8 GHz și GPU Adreno 510, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB. Sunt cam singurele informații de ordin tehnic pe care le avem pentru moment și acestea neoficiale. Mai avem un preț, de aproximativ 550 dolari, care pare să ascută și mai tare bătălia asta a A9-urilor.

Simt un fel de accent pe care producătorii încep să îl pună pe terminalele din partea de sus a zonei de mid-range. Probabil că și-au dat și ei seama că prețurile din ce în ce mai mari pe care le pretind pentru flagship-uri sunt o piedică pentru vânzări, că oamenii folosesc totuși în mod decent un smartphone și nu au nevoie de GB de RAM, rezoluții peste HD sau alte trăznăi. În plus, cu aceste mid-range-uri este mai ușor să ții pasul cu producătorii chinezi din linia a doua, care mi își prețuiesc atât de mult brand-ul.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep